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書誌情報サマリ

書名

Japanese Super Foods 

著者名 YUMI KOMATSUDAIRA
著者名ヨミ コマツダイラ ユミ
出版者 Tuttle Publishing
出版年月 2022.11


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No. 資料番号 請求記号 帯出区分 状態 配架場所 貸出
1 0107749731596/KO/貸閲複可在庫 2階外国語

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2019
596.21 596.21
料理(日本)

書誌詳細

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タイトルコード 1009952157817
書誌種別 外国語図書(一般)
著者名 YUMI KOMATSUDAIRA
著者名ヨミ コマツダイラ ユミ
出版者 Tuttle Publishing
出版年月 2022.11
ページ数 240p col. ill.
大きさ 27cm
分類記号 596.21
分類記号 596.21
書名 Japanese Super Foods 
書名ヨミ JAPANESE SUPER FOODS
副書名 Learn the Secrets of Healthy Eating and Longevity‐the Japanese Way!
副書名ヨミ LEARN THE SECRETS OF HEALTHY EATING AND LONGEVITY THE JAPANESE WAY
内容紹介 【英語資料】参考:タイトルの日本語訳「日本のスーパーフード 健康的な食事と長寿の秘訣を日本流に学ぶ」。Discover the secrets of Japanese superfoods and learn how you can incorporate them in your daily meals! Yumi Komatsudaira grew up in her family's seaweed shop, snacking on the green treats on which her family built their health-based culinary business. Now she shares the secrets of healthy eating that have guided the Japanese for ages. Superfoods are the life-giving ingredients that our bodies need for balance, wellness, healing, and longevity. Cholesterol-reducing, anti-aging, anti-inflammatory, anti-cancer, gut-healthy - the list of their benefits goes on and on. The Japanese - who face fewer health issues, less obesity, and have longer lifespans than those in other countries - have long known the power of these key ingredients. In this book, Komatsudaira combines her extensive expertise with ocean vegetables and Japanese cooking to show you how to create simple, delicious, and super-healthy Japanese-style meals at home. (WorldCat)

(他の紹介)内容紹介 飾り切りというと、大根や人参など野菜がまず頭に浮かびますが、実は野菜だけでなく、魚や烏賊、貝などの魚介や肉のほか、コンニャク、かまぼこなどの加工品や珍味も対象となります。本書では、今まであまり紹介されてこなかった魚介類、肉、加工品を中心に、もちろん使用頻度の高い野菜の切り方も加えて、すぐに役立つ実践的な切り方100通りを紹介します。切り方は手順の段階を細かく追った写真付きで、わかりやすく解説。切り方だけでなく、できあがった飾り切りを上手に使った華やかで美味しい料理の数々も紹介。また、魚介類や肉の飾り切りでは特に肝心となる下処理や必要な道具についても丁寧にレクチャーしていきます。
(他の紹介)目次 春の飾り切り
夏の飾り切り
秋の飾り切り
冬の飾り切り
飾り切りの基本わざ
肉・加工品・珍味の飾り切りと吸い口・あしらい・皆敷ほか
四季のフルーツ・デザートの飾り切り


目次


内容細目

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